Desítka semifinalistů postupující do boje o Oscara za vizuální efekty

Vydáno: 19.12.2017 10:10 - Václav Limberk | foto: Falcon

Akademie zúžila výběr z dvaceti snímků na semifinálovou desítku, která má šanci ucházet se o Oscara za nejlepší vizuální efekty. Podívejte se na vybranou desítku, z níž do finále postoupí už jen pět snímků.
Sally Hawkins ve filmu Tvář vody / The Shape of WaterAkademie zúžila výběr z dvaceti snímků na semifinálovou desítku, která má šanci ucházet se o Oscara za nejlepší vizuální efekty za rok 2017. Mezi semifinálovou desítku z předchozí dvacítky nepostoupily následujíci tituly: Kráska a zvířeGhost in the ShellJumanji: Vítejte v džungli!Liga spravedlnostiŽivotLogan: WolverinePiráti z Karibiku: Salazarova pomstaSpider-Man: HomecomingThor: Ragnarok a Wonder Woman

A jaká desítka filmů tedy postoupila dále? Mezí desítku nejlepších postoupily tyto snímky: Vetřelec: CovenantBlade Runner 2049DunkerkStrážci Galaxie Vol. 2Kong: Ostrov lebekOkjaTvář vodyStar Wars: Poslední z JediůValerian a město tisíce planet a Válka o planetu opic. Posledním vítězem této kategorie je Kniha džunglí. Finálova pětice bude vyhlášena 23. ledna 2018. Vítěz 90. ročníku předávání Oscarů pak bude vyhlášen v neděli 4. března 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Válka o planetu opic (katie-raijin-bosek, 19.12.2017 16:20) Reagovat

    Myslím si, že Válka o planetu opic by si to zasloužila. Andy Serkis, a vlastně celý štáb a všichni herci, odvedli nádhernou práci.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY