Box Office: Další triumf pro animovanou pixarovku Coco

Vydáno: 11.12.2017 07:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Právě uplynulý víkend znamenal další první místo pro pixarovku Coco, kterou nemohla z trůnu setřást jediná novinka, nevýrazná akční komedie Just Getting Started. Výborně si ale vede Francův The Disaster Artist.
Fotografie z filmu  / CocoTřetí víkend za sebou ovládla vrchol víkendové topky pixarovka Coco, tentokrát jí k tomu stačilo jen něco málo přes 18 milionů. Skoro o polovinu méně má druhá Liga spravedlnosti, která za tři týdny utržila zhruba 212 milionů, což je stále zatím nejslabší výsledek z DCEU komiksovek od Warnerů. 

Za ní je na třetím místě drama Wonder, které za tři týdny překročilo hranici 100 milionů, což je na malý snímek více než slušný a hlavně překvapivý výsledek. Na čtyřce je expandující snímek The Disaster Artist, který má skoro 6,5 milionu z necelé tisícovky kin. 

James Franco ve filmu  / The Disaster ArtistPátý je Thor: Ragnarok, který je v topce už pátý týden a utržil přes 300 milionů, což ho řadí k jedněm z nejúspěšnějších filmů tohoto roku. Táta je doma 2 na šestce je v topce o týden méně a zatím se jeho tržby blíží hranici 100 milionů. Za ním je detektivní Vražda v Orient expresu, která v topce drží s "Tátou" nerozlučnou dvojici už od jejich společného otvíráku. 

Na osmičce je znovu drama Lady Bird a na devítce je jediná novinka, kterou je akční komedie Just Getting Started, která otevřela jen za slabých 3,1 mil. Poslední je drama Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Příští víkend pak otevře Star Wars: Poslední z Jediů, u něhož se předpokládá minimálně 200 milionů za víkend a spolu s ním otevře animovaný snímek Ferdinand.

BOX OFFICE: VÍKEND OD 8. PROSINCE 2017

 1. Coco 18,3 mil.
 2. Liga spravedlnosti 9,5 mil.
 3. Wonder 8,5 mil.
 4. The Disaster Artist 6,4 mil.
 5. Thor: Ragnarok 6,3 mil.
 6. Táta je doma 2 6 mil.
 7. Vražda v Orient expresu 5,1 mil.
 8. Lady Bird 3,5 mil.
 9. Just Getting Started 3,1 mil. (novinka)
10. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri 3,8 mil.
 
Tržby jsou uvedené v amerických dolarech. Kompletní žebříček s podrobnými statistikami naleznete zde.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY