Sedmilhářky se vrací na HBO. S novým režisérem.

Vydáno: 09.12.2017 13:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Televizní minisérie HBO Sedmilhářky se vrátí na televizní obrazovky příští rok. Ve druhé sérii s novým režisérem se opět můžeme těšit na Nicole Kidman a Reese Witherspoon.
Reese Witherspoon, Adam Scott ve filmu Sedmilhářky / Big Little LiesÚspěšná minisérie Sedmilhářky od HBO se na televizní obrazovky vrátí příští rok. Předlohou první série byla stejnojmenná kniha australské autorky Liane Moriarty, která vyšla i v češtině, druhá však bude zbrusu novým příběhem. Showrunnerem seriálu zůstal i nadále David E. Kelley, který napsal scénář všech sedmi epizod první série, kterou režíroval Jean-Marc Vallée. Ten se ale pro druhou sérii nevrátí. Jeho místo zaujme režisérka Andrea Arnold, která na sebe naposledy upozornila svéraznou road-movie American Honey

Jinak se můžete těšit na návrat většiny ústředních protagonistů první série. Vrátí se Nicole Kidman i Reese Witherspoon, počítá se ale i s Shailene WoodleyLaurou DernZoe Kravitz a Adamem Scottem, kteří však svou účast ještě oficiálně nepotvrdili. Premiéra by měla být někdy příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY