Jurský svět: Zánik říše se odhaluje v prvním úplném traileru

Vydáno: 08.12.2017 07:16 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

První oficiální trailer na vysoce očekávaný sequel Jurský svět: Zánik říše dorazil online. Co na vás ve filmu Juana Antonia Bayony čeká, se dozvíte v následujícím článku.
Po sérii krátkých teaserů uveřejnil Universal konečně první úplný oficiální trailer pro napjatě očekávaný sequel Jurský svět: Zánik říše. Ten navazuje na dva roky starý blockbuster Jurský svět, který celosvětově utržil 1,6 miliardy. Režiséra prvního filmu (Colin Trevorrow) nahradil na režijní stoličce Juan Antonio Bayona. Trevorrow se ale na sequelu podílel jako spoluscenárista, spolu s Derekem Connollym, a také jako výkonný producent. 

K příběhu: po čtyřech letech od zničení zábavního parku Jurský svět dinosaury se na ostrov Isla Nublar vrací obě ústřední postavy prvního filmu, které hrají opět Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Doufají, že odsud evakuují některá zvířata před právě vybuchlou sopkou. Ve filmu Jurský svět: Zánik říše dále hrají James CromwellB.D. WongTed LevineDaniella Pineda a Jeff Goldblum. V kinech ho uvidíme od 21. června 2018.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Jurský svět: Zánik říše


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Druhý díl Jurského světa (Mgr. Tomáš Bouzek, 08.12.2017 11:22) Reagovat

    Když jsem 8.5.2006 doporučil zrealizovat Jurský svět, chtěl jsem majitele Inda, který bude celkem hodný a natáhne bačkory. Stalo se. Rezavá hrdinka je tam taky, splněno, škoda jen, že Jurský svět nebyl kvalitnější. Snad se druhý díl povede lépe. Oba titulní herci se mi poprvé moc líbili, takže držím palce.

    • Re: Druhý díl Jurského světa (Anonym, 09.12.2017 11:06) Reagovat

      Vy jste doporučil? Komu?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY