Životopisný film o Freddiem Mercurym změnil režiséra

Vydáno: 07.12.2017 15:11 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Životopisný film o zesnulém frontmanovi rockové kapely Queen Freddiem Mercurym s názvem Bohemian Rhapsody změnil režiséra. Bryana Singera nahradil Dexter Fletcher.
Freddie Mercury/Rami MalekBiopic Bohemian RhapsodyFreddiem Mercurym, zesnulém zpěvakovi rockové skupiny Queen, má nového režiséra. Je jím režisér filmu Orel Eddie Dexter Fletcher. Ten nahradil původního režiséra, kterým byl Bryan Singer. Singer byl studiem Fox propuštěn v pondělí 4. prosince poté, co byl předchozí víkend "nedostupný" na place. Singer údajně opustil natáčení v dokončovacích pracích filmu, který se natáčel v Londýně. Singer tvrdil, že mu studio zakázalo navštívit nemocné rodiče. 

Bohemian Rhapsody mapuje život Mercuryho, kterého hraje Rami Malek, od roku založení kapely až po legendární vystoupení Live Aid v roce 1985. Produkce nyní s Fletcherem jako novým režisérem má znovu začít příští týden. V Bohemian Rhapsody dále hrají Lucy BoyntonAidan GillenBen Hardy a Gwilym Lee. V kinech ho uvidíme až na konci roku 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY