HBO novinky Barry a Here and Now v prvních trailerech

Vydáno: 06.12.2017 12:18 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

HBO představila krátké trailery na nový komediální seriál Barry s Billem Haderem a na dramatickou šestidílnou minisérii Here and Now od tvůrce seriálů Odpočívej v pokoji a True Blood Alana Balla.
Televizní stanice HBO uveřejnila trailery svých dvou nových projektů, které budou mít premiéru v příštím roce. První je dramatická šestidílná minisérie Here and Now, kterou napsal a režíroval tvůrce seriálů Odpočívej v pokojiTrue Blood: Pravá krev Alan Ball. V hlavních rolích hrají Tim Robbins a Holly Hunter rodiče několika adoptovaných a jednoho vlastního dítěte, které otestuje to, když "jedno z dětí začne vidět věci jinak". Série Here and Now má premiéru na HBO v únoru 2018. 

Druhým projektem HBO je komediální osmidílný seriál Barry, který vytvořili Bill Hader a Alec Berg. Hader hraje nájemného zabijáka, který se poté, co svůj terč následuje do herecké školy, rozhodne změnit svůj život a rozhodne se stát hercem. V seriálu Barry dále hrají Stephen RootSarah Goldberg nebo Glenn Fleshler. Premiéru bude mít Barry na HBO na jaře 2018.

Trailery zhlédněte níže.

Originální trailer HBO seriálu Here and Now

Originální trailer HBO série Barry


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY