Nejlepší indie film roku? Šanci má milostný gay příběh a sociální thriller

Vydáno: 22.11.2017 13:16 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nominacím na Film Independent Spirit Awards pro rok 2018 vévodí milostný gay příběh Call Me by Your Name a sociální thriller Uteč. Vítězové budou vyhlášeni 3. března 2018.
Fotografie z filmu Uteč / Get OutNominace na "nezávislé Oscary" Film Independent Spirit Awards pro rok 2018 vede milostný příběh z gay tématikou Call Me by Your Name, který natočil režisér Luca Guadagnino. Film odehrávájící se v roce 1983 v severní Itálii vypráví příběh sedmnáctiletého Elia, který si začne vztah s Oliverem, asistentem jeho otce. Hlavní role hrají Armie Hammer a Timothée Chalamet. Film má šest nominací: nejlepší film, režie, herec, vedlejší herec, kamera a střih. Za ním se pak s pěti nominacemi umístil sociální thriller Uteč, který má nominace za film, režii, scénář, herce a střih.

V kategorii nejlepší film jsou ještě nominovány drama The Florida Project režiséra Seana S. Bakera, dramedie Lady Bird, kterou natočila herečka Greta Gerwig a drama The Rider od režisérky Chloe Zhao. Kompletní seznam nominací najdete zde. Ceny budou předány 3. března 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY