Úžasňákovi 2: animovaná superrodinka se vrací v prvním teaseru

Vydáno: 18.11.2017 20:16 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sequel pixarovky Úžasňákovi z roku 2004 se vrací po třinácti letech s prvním teaserem. Podívejte se na první upoutávku na sequel Úžasňákovi 2, který do kin dorazí v létě následujícího roku.
Disney uveřejnil první teaser nové pixarovky Úžasňákovi 2, sequelu filmu ÚžasňákoviVe filmu Úžasňákovi 2 se vrací oblíbená rodina superhrdinů. Avšak tentokrát je hlavní hvězdou Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy „normálního“ života. Pro všechny je to těžká změna, a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, který se chystá uskutečnit ďábelsky geniální plán, tak rodina a Mražoun musí najít způsob, jak se dát zase dohromady a spojit síly – což se lehko řekne a těžko udělá, i když jsou všichni doslova úžasní. (Falcon)

Sequel natočil stejně jako původní film Brad Bird. V originálním znění namluvili Helen Holly Hunter a Boba Craig T. Nelson. V hlasech dalších postav budou ke slyšení Samuel L. Jackson a Sarah Vowell.

Do kin pak Úžasňákovi 2 dorazí 2. srpna 2018.

Teaser filmu zhlédněte níže.

Originální teaser filmu Úžasňákovi 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY