Rian Johnson načne novou Star Wars trilogii

Vydáno: 12.11.2017 10:46 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér filmu Star Wars: Poslední z Jediů, prostředního dílu nové Star Wars trilogie, Rian Johnson načne novou Star Wars trilogii, v níž nebudou figurovat Skywalkerové. Johnson napíše a natočí první díl.
Carrie Fisher, Rian Johnson ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů / Star Wars: Poslední z JediuStudio Disney a Lucasfilm hodlají rozvinout novou Star Wars trilogii, jejíž první díl pracovně zatím nazvaný Untitled Star Wars Trilogy: Episode I napíše a natočí Rian Johnson, který nedávno dotočil druhý díl nové Star Wars trilogie Star Wars: Poslední z Jediů. Ten má premiéru v prosinci. Podle dostupných zpráv bude nová trilogie spin-offem "klasických" Star Wars a nebudou v ní vystupovat postavy známé z tohoto "klasického" univerza. Budou v ní uvedeny zcela nové charaktery. 

Kathleen Kennedy z Lucasfilm byla spoluprací s Johnsonem nadšena. Novinku prozradil výkonný ředitel společnosti Disney Bob Izer. Johnson bude na nových Star Wars spolupracovat se svým dlouholetým spolupracovníkem Ramem Bergmanem. Prvního dílu nových Star Wars se ale nedočkáme dříve jak za tři roky.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY