Akta Pentagon: Skrytá válka: Spielbergovo novinářské drama v prvním traileru

Vydáno: 08.11.2017 07:31 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Meryl Streep a Tom Hanks hrají americké žurnalisty v dramatu natočeném podle skutečných událostí. Akta Pentagon: Skrytá válka režíroval Steven Spielberg. Podívejte se na jeho první trailer.
20th Century Fox uveřejnilo první trailer z nejnovějšího filmu Stevena Spielberga, který se jmenuje Akta Pentagon: Skrytá válka. V tomto historickém dramatu hraje Meryl Streep první ženskou vydavatelku velkého novinového deníku (The Washington Post). Tom Hanks hraje jejího editora. Oba se společně snaží publikovat uniklé dokumenty Pentagon Papers o vietnamské válce. Bitva mezi novináři a vládou může začít.

Spielberg svůj film točil současně s vysokorozpočtovou sci-fi Ready Player One, která bude mít premiéru až v březnu 2018. Natáčení filmu Akta Pentagon: Skrytá válka  "uspíšil", aby stihl premiéru ještě před koncem roku a splnil podmínky pro Oscary. V USA jde film do kin už 22. prosince 2017. Do českých kin jde o měsíc později, od 25. ledna 2018. V obsazení filmu figurují mimo jiné Alison BrieSarah PaulsonCarrie Coon nebo Bob Odenkirk

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Akta Pentagon: Skrytá válka




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY