Netflix ruší seriál Domek z karet po Spaceyho aféře

Vydáno: 01.11.2017 09:00 - | foto: facebook tvůrce

S jedním ze svých nejúspěšnějších seriálů se v příštím roce chystá rozloučit Netflix, jak streamingová stanice včera ohlásila. Rozhodnutí nepochybně poznamenala čerstvá obvinění ze sexuálního harašení vůči Kevinu Spaceymu.
Politické drama Domek z karet bylo jedním ze seriálů, který udělal Netflixu ve světě jméno například po boku Orange Is the New Black. Vzhledem ke klesajícímu počtu diváků a obrovskému propadu u letošní páté série, která nijak výrazně neuspěla ani u kritiků (kromě tradičních Emmy nominací), se konec dal očekávat, i přesto je u jednoho z nejmilovanějších seriálu stanice poměrně překvapivý.

Oznámení, že po šesté sérii vysílané v roce 2018, se s Underwoodovými, ztvárněnými Kevinem Spaceym a Robin Wright, rozloučíme, se totiž nese na vlně skandálu obklopujícího právě Spaceyho. Po obrovské aféře Harveyho Weinsteina byl i on označen dalším hollywoodským "predátorem," který údajně měl v 80. letech sexuálně obtěžovat tehdy pouze 14letého Anthonyho Rappa (Star Trek: Discovery). Sám Spacey se za své tehdejší chování omluvil na Twitteru ve spojení se svým coming outem, vedení Netflixu však zřejmě tato kontroverze pouze utvrdila v jejich rozhodnutí. Čeká nás tak posledních 13 epizod.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Hon na čarodějnice...podobný jako v 50-tých le... (Anonym, 01.11.2017 19:40) Reagovat

    Hon na čarodějnice...podobný jako v 50-tých letech..dost smutné..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY