Smrtonosná zbraň 5 s Gibsonem a Gloverem?

Vydáno: 28.10.2017 11:45 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Mel Gibson a Danny Glover uvažují, že vzkřísí svou nesourodou dvojici policistů Martina Riggse a Rogera Murtaugha pro pátou Smrtonosnou zbraň. Naposledy jsme je pohromadě viděli v roce 1998.
Danny Glover ve filmu Smrtonosná zbraň / Lethal WeaponServer Deadline přinesl zprávu, podle níž se trojice Mel GibsonDanny Glover a Richard Donner rozhodla vzkřísit svou Leathal Weapon franšízu. Tu zmínění pánové přivedli na svět před čtyřiceti lety v klasickém akčním buddy movie Smrtonosná zbraň. O dva roky později natočili ještě úspěšnější sequel Smrtonosná zbraň 2. Po dalších třech letech následovala trojka a celou sérii se zdála završit o šest let později Smrtonosná zbraň 4.

Pokud by pětku tato trojice skutečně natočila, byla by to už teď rekordní pauza, která by mohla přesáhnout dvacet let. Zdá se to na první pohled nemožné, ale v Hollywoodu už jsme zažili větší comebacky. Například Sylvester Stallone natočil film Rambo: Do pekla a zpět dvacet let po třetím Rambovi. Pokud by Warneři pátou Smrtonosnou zbraň natočili, bylo by to podle scénáře Channinga Gibsona, který napsal čtyřku. Jestli jsou tedy Gibson, Glover a Donner na "takovoudle srandu už trochu starý", se tedy ještě ukáže.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY