Film o mladém Hanu Solovi dostal název

Vydáno: 17.10.2017 18:50 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Film o mladém Hanu Solovi získal oficiální název, který signalizuje zároveň konec jeho natáčení. Spin-off Star Wars dotočil Ron Howard s Aldenem Ehrenreichem v roli mladého Hana Sola.
Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Harrison Ford ve filmu Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder / Star Wars: Episode V - The Empire Strikes BackServer Collider prozradil, že Ron Howard dokončil natáčení spin-offu Star Wars, který zároveň získal oficiální název. Ten nyní zní Solo: A Star Wars Story. Spin-off původně začali natáčet režiséři Phil Lord a Chris Miller, které ale po neshodách studio Lucasfilm přeobsadilo, takže film o mladém Hanu Solovi nyní oficiálně patří Ronu Howardovi. Scénář k spin-offu napsali veterán Lawrence Kasdan se synem Jakem.

Mladého Hana Sola hraje Alden Ehrenreich. Film bude sledovat Solova dobrodružství s jeho věrným Chewbaccou (Joonas Suotamo) ještě předtím, než se přidá k odboji vzbouřenců proti císařskému Impériu. Film také ukáže počátek Solových vztahů s Landem Calrissianem, kterého hraje Donald Glover. Tyto postavy hráli v původní Star Wars trilogii Harrison Ford a Billy Dee Williams. Ve filmu Solo: A Star Wars Story dále hrají Emilia ClarkeWoody HarrelsonPaul Bettany a Thandie Newton. V kinech ho pak uvidíme od 24. května 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY