Rychle a zběsile 9 bude mít zpoždění

Vydáno: 05.10.2017 13:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Devátý díl akční série Rychle a zběsile bude mít rok zpoždění. Tým kolem Dominica Toretta uvidíme až v roce 2020. Zatím poslední díl, Rychle a zběsile 8 měl premiéru letos v dubnu.
Dwayne Johnson, Jason Statham ve filmu Rychle a zběsile 8 / Rychle a zběsile 8Společnost Universal se rozhodla posunout naplánovanou premiéru Fast & Furious 9 z dubna 2019 na duben 2020. Devátý díl akční série bude mít premiéru na velikonoční pátek 10. dubna, u nás tradičně o den dříve. Poslední díl, Rychle a zběsile 8, který měl premiéru tento duben, dosud vydělal celosvětově 1,2 miliardy a je jen těsně na druhém místě v žebříčku za Disneyho Kráskou a zvířetem. V důsledku posunutí data premiéry Rychle a zběsile 9 byla posunuta i premiéra animovaného sequelu Trolls 2 na Valentýna 2020.

Zatím není jasné, kdo všechno se z obsazení Rychle a zběsile 8 vrátí do dalšího dílu, ale očekává se návrat hlavní postavy Dominica Toretta, kterého hraje Vin Diesel. Otazníky visí nad návratem Dwayna Johnsona a Jasona Stathama, kteří mohou dostat od Universalu vlastní spin-off. Také se zatím neví, zda se k režii devítky vrátí F. Gary Gray, nebo někdo z předchozích režisérů (Justin Lin), nebo zda se na place objeví někdo úplně nový. Datum premiéry desátého dílu Universal zatím neposunul a zůstává tak na 2. duben 2021.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY