Jared Leto bude Hughem Hefnerem v chystaném biopicu

Vydáno: 05.10.2017 09:19 - Václav Limberk | foto: Pan Européenne Production

Jared Leto si zahraje nedávno zemřelého zakladatele Playboye Hugha Hefnera. Jeho život se chystá zfilmovat režisér Brett Ratner.
Brett Ratner při natáčení filmu Hercules / HerculesServer THR přinesl zprávu, podle níž chystaný biopic o nedávno zemřelém zakladateli časopisu Playboy Hughu Hefnerovi natočí režisér Brett Ratner s Jaredem Leto v hlavní roli. Plán na životopisný film o Hefnerovi existoval už od roku 2007, kdy byl s projektem spojován Robert Downey jr. Poté, co Ratner o práva přišel, a před dvěma lety znovu získal, Leto Ratnerovi řekl, že chce Hefnera hrát. Režisér herce na jaře pozval do Hefnerova bydliště Playboy Mansion na projekci dokumetární série American Playboy: The Hugh Hefner Story.

Ratner chtěl Leta osobně s Hefnerem seznámit, k čemuž už ale kvůli zhoršenému Hefnerovu stavu nedošlo. Hefner zemřel 27. září ve věku 91 let. Ratner naposledy režíroval akční spektákl Hercules. Leto, který získal Oscara za vedlejší roli v Klubu poslední naděje, hraje v aktuálním sequelu Blade Runner 2049. Příští rok bude k vidění v kriminálním filmu The Outsider a zopakuje si také roli Jokera v několika chystaných komiksovkách. Jeho jméno je zmiňováno i v souvislosti s budoucím Tronem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY