TOP 20 ČR: Kingsman si udržel náskok na jiné tituly

Vydáno: 03.10.2017 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Žebříček vzaly tento týden útokem poměrně slabé novinky, neotřeseně tudíž na prvních pozicích zůstali Kingsman: Zlatý kruh a To, za něž se vyšplhalo nové Zahradnictví: Dezertér.
Fotografie z filmu To / ItNa vrcholu žebříčku i po posledním víkendu zůstal očekávaný akční sequel Kingsman: Zlatý kruh, kterému se daří o něco lépe a i po prvním týdnu téměř dosáhl na hranici 3 milionů, což znamená, že jej vidělo 19 tisíc Čechů. I po měsíci mu překvapivě silně konkuroval horor To, který v Americe trhá rekordy a momentálně si odnesl 2,5 milonu. Nejúspěšnější novinkou byl za víkend druhý díl z trilogie od filmařského tandemu Hřebejk a JarchovskýZahradnictví: Dezertér. Na ten se svrhla stejná sprška kritiky, ovšem na komerčně úspěšný předchozí díl přišlo 36 tisíc diváků, tentokrát to bylo jen 18 tisíc. Z bronzu tak český snímek srazil animovaný LEGO® Ninjago® film, který tentokrát již nepřekonal dvoumilionovou hranici.

Mrazivý thriller Wind River s duem herců od Marvelu, Jeremym RenneremElizabeth Olsen, odstartoval svou cestu českými kiny na 5. místě, z nějž již shodil český prequel Po strništi bos. A úplně špatně neodstartoval s 1,3 milionu ani nízkorozpočtový horor Amityville: Probuzení navazující na starou sérii strašidelných domů. Za něj klesl znovuzrozený Hurvínek a kouzelné muzeum a po velkém pádu i Který je ten pravý?. Top desítku tak uzavřeli Emoji ve filmu.

Fotografie z filmu Velká oříšková loupež / The Nut JobZ horní poloviny byly vytlačeny filmy pro dětské publikum, Velká oříšková loupež 2 a Já, padouch 3. Nejméně o místo se pak propadli všichni další počínaje Barrym Sealem: Nebeský gaunerNejsledovanějšími českými youtubery v jejich dokumentu a válečným Dunkerkem. Šestnácté místo získal Americký zabiják následovaný Auty 3 a komediálním duem Zabiják & bodyguard. Poslední dvě pozice zaujali Loganovi parťáci a Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta.
 
1. Kingsman: Zlatý kruh - 3 mil.
2. To - 2,5 mil.
3. Zahradnictví: Dezertér - 2,4 mil. (premiéra)
4. LEGO® Ninjago® film - 1,9 mil.
5. Wind River - 1,6 mil. (premiéra)
6. Po strništi bos - 1,5 mil.
7. Amityville: Probuzení - 1,3 mil. (premiéra)
8. Hurvínek a kouzelné muzeum - 1,1 mil.
9. Který je ten pravý? - 1,1 mil.
10. Emoji ve filmu - 668 tis.

11. Velká oříšková loupež 2 - 459 tis.
12. Já, padouch 3 - 421 tis.
13. Barry Seal: Nebeský gauner - 254 tis.
14. Nejsledovanější - 252 tis.
15. Dunkerk - 216 tis.
16. Americký zabiják - 153 tis.
17. Auta 3 - 126 tis.
18. Zabiják & bodyguard - 100 tis.
19. Loganovi parťáci - 74 tis.
20. Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta - 68 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY