Terminátor 6 dorazí do kin v létě 2019

Vydáno: 28.09.2017 10:21 - Václav Limberk | foto: TriStar Pictures

Šestého Terminátora uvidíme v létě 2019. Vrátí se v něm Arnold Schwarzenegger a Linda Hamilton. Podle slov Jamese Camerona bude nový Terminátor přímo navazovat jen na první dva díly.
Arnold Schwarzenegger ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování / Terminator 2: Judgment DayUntitled Terminator Reboot bude podle slov producenta Jamese Camerona navazovat přímo jen na první dva díly franšízy, které režíroval sám Cameron. Nového Terminátora s pořadovým číslem 6 natočí Tim Miller. Cameron v rozhovoru se serverem The Hollywood Reporter řekl, že nový Terminátor bude pokračováním příběhů prvních dvou dílů a že bude předstírat, že ostatní díly byly "špatný sen". To, že "šestka" bude vlastně "trojkou" dokládá i účast obou hlavních protagonistů, kterými byli v prvních dvou dílech Arnold Schwarzenegger a Linda Hamilton

Paramount oznámil, že premiéra šestého Terminátora bude 26. července 2019. Na scénáři, který bude rozvíjet charaktery vymyšlené a napsané Cameronem, budou pracovat David S. Goyer a Josh Friedman. Nový Terminátor pak má být pouze prvním dílem nové trilogie.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY