Linda Hamilton se vrací do nového Terminátora

Vydáno: 20.09.2017 10:58 - Václav Limberk | foto: TriStar Pictures

Herečka Linda Hamilton se vrací do chystaného rebootu série Terminátor, kterou spolu chystají James Cameron a Tim Miller. Vrátit se má i Arnold Schwarzenegger.
James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Joe Morton při natáčení filmu Terminátor 2: Den zúčtování / Terminator 2: Judgment DaySérie Terminátor nabírá nový dech poté, co pokus o restart této série v podobě filmu Terminátor Genisys zklamal. James Cameron, který získá zpět práva na terminátorskou franšízu příští rok, plánuje rovnou celou trilogii. Cameron v rozhovoru prozradil, že se k chystanému rebootu Untitled Terminator Reboot vrátí také Linda Hamilton, která hrála v prvních dvou dílech matku Johna Connora Sarah Conor. Nového Terminátora má natočit Tim Miller, zatímco Cameron se postará o scénář. Kromě Hamilton se k této sérii vrátí i představitel Terminátora Arnold Schwarzenegger.

Podle serveru Collider se na nové trilogii má scenáristicky kromě Camerona a Millera podílet ještě tým ve složení David S. Goyer, Charles Eglee a Josh Friedman. Cameron režíroval pouze první dva díly série, které patří k jejím nejlepším dílům. Terminátorská série se potom začla ubírat jiným směrem, na němž se Cameron už nepodílel. Do nové série plánuje také obsadit také mladší herce a hodlá také najít novou hlavní hrdinku, přičemž nové herce doplní právě Arnold a Linda Hamilton.

Do produkce půjde nový Terminátor zřejmě už příští rok a premiéra by tak mohla být buď už v roce 2019, nebo až o rok později. S návratem Camerona tak návrat této franšízy zní hodně slibně. Cameron zároveň začne už v pondělí natáčet sequely svého snímku Avatar, na něž se již také čeká velmi dlouho. Do kin se mezitím vrátil v obnovené premiéře a ve 3D jeho přelomový druhý díl Terminátora Terminátor 2: Den zúčtování.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY