Jamie Lee Curtis čeká ještě jeden Halloween

Vydáno: 16.09.2017 13:45 - Václav Limberk | foto: Dimension Films

Jamie Lee Curtis se ještě jednou a naposled vrátí do dějiště kultovní hororové série Halloween, do městečka Haddonfield, aby se utkala se svou věčnou nemesis, nesmrtelným zabijákem Michaelem Myersem.
Fotografie z filmu  / HalloweenTak toto asi čekal málokdo. Postava Laurie Strode z kultovního hororu Předvečer svátku Všech svatých, zosobněná Jamie Lee Curtis se vrátí ještě jednou a naposledy v novém filmu Halloween, který se vrací k legendární hororové sérii, kterou započal za rok už 40 let starý Carpenterův snímek. Nový Halloween natočí David Gordon Green. Zde je oficiální vyjádření k Halloweenu od studia Universal: Jamie Lee Curtis se vrací ke své ikonické roli Laurie Strode, jíž čeká poslední konfrontace s Michaelem Myersem, maskovanou postavou, která ji pronásleduje od doby, kdy mu jen tak tak unikla při halloweenské noci před čtyřiceti lety.

Producenty filmu budou John Carpenter a Jason Blum. Chystaný Halloween bude už 11. dílem početné série, která měla sedm sequelů a dva rebooty od Roba Zombieho. Curtis účinkovala kromě originálu ještě v přímém sequelu Halloween II a po letech ještě ve dvou sequelech Halloween H20: 20 Years Later a Halloween: Resurrection, kde její postava "zemřela". Jak je vidět, nejen Myers je nesmrtelný. Premiéra filmu Halloween bude 19. října 2018.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY