Druhý Sebevražedný oddíl má znovu režiséra

Vydáno: 07.09.2017 14:10 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sequel komiksovky Sebevražedný oddíl má opět režiséra. Pro režii dvojky najalo studio Warner Bros. režiséra Gavina O’Connora, který pro něj režíroval například úspěšné Zúčtování s Benem Affleckem.
Anna Kendrick, Ben Affleck ve filmu Zúčtování / The AccountantSuicide Squad 2 už snad konečně našel režiséra, který sequel loňské komerčně velmi úspěšné DC komiksové týmovky Sebevražedný oddíl natočí. Studio Warner Bros. pro tuto práci najalo režiséra Gavina O'Connora, který pro ně už natočil loňské úspěšné krimi Zúčtování. Abychom to ještě upřesnili, podle serveru Collider byl O´Connor prozatím najat, aby napsal scénář. O tom, zda bude dvojku SO i režírovat, se momentálně ještě jedná. Natáčení SO2 by nemělo začít dříve než na podzim příštího roku. Collider uvádí, že dalším DC filmem, který půjde do výroby nejdříve, je Shazam!, který natočí David F. Sandberg.

V souvislosti s režií SO2 byla dříve zmiňována jména jako Mel GibsonJaume Collet-SerraJonathan LevineDaniel Espinosa, jehož jméno ještě není úplně ze hry nebo Ruben Fleischer. Collet-Serra dal nakonec přednost Disneymu, pro něhož natočí Jungle Cruise, zatímco Fleischer bude pro Sony režírovat komiksovku Venom.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY