Colin Trevorrow opouští režii Star Wars: Episode IX

Vydáno: 06.09.2017 09:26 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Disney oznámil, že režisér Colin Trevorrow nebude režírovat poslední díl nové trilogie Star Wars: Episode IX. Lucasfilm nyní musí za něj najít náhradu. Jednou z možností je i režisér Rian Johnson.
Colin Trevorrow, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard ve filmu Jurský svět / Poslední díl nové série Star Wars: Episode IX ztratil režiséra, kterým byl Colin Trevorrow. Včera to v oficiálním prohlášení oznámila společnost Disney. "Lucasfilm a Colin Trevorrow se společně rozhodli rozejít". Důvodem tohoto rozhodnutí byly rozlišné vize obou táborů. Trevorrow byl jako režisér "Epizody IX" vybrán v roce 2015 po celosvětovém úspěchu jeho Jurského světu. Jeho poslední snímek The Book of Henry propadl komerčně i kriticky. Trevorrow se podílí na scénáři sequelu Jurského světu Jurassic World: Fallen Kingdom, který bude mít premiéru v létě 2018.

Server Deadline uvedl, že by Trevorrowa mohl u režie "Epizody IX" nahradit Rian Johnson, který režíroval aktuální díl SW Star Wars: Poslední z Jediů. Podle tohoto serveru je Johnson momentálně nejvážnějším kandidátem, který by mohl po Trevorrowovi převzít režii "Epizody IX". Režiséra "Epizody IX" oznámíme, jakmile to bude oficiálně oznámeno.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY