Temný případ: 3. série dostala zelenou

Vydáno: 01.09.2017 07:40 - Václav Limberk | foto: HBO

Je to oficiálně potvrzeno: 3. série seriálu HBO Temný případ bude. HBO nyní dala třetí sezóně divácky úspěšné minisérii zelenou a v hlavní roli ji povede oscarový Mahershala Ali.
Woody Harrelson, Matthew McConaughey ve filmu Temný případ / HBO konečně dala oficiálně zelenou třetí sezóně úspěšné minisérie Temný případ. Třetí sérii napsal kompletně její tvůrce Nic Pizzolatto (čtvrtý díl s ním spolu-napsal David Milch), který jí debutuje také jako režisér. Spolu s ním bude třetí sérii režírovat ještě Jeremy Saulnier. Hlavní hvězdou 3. série bude oscarový Mahershala Ali.

Zde je oficiální synopse k 3. sérii: Třetí série Temného případu bude vyprávět hrozivé zločiny, které se udály uprostřed Ozark Mountains. Záhada těchto zločinů se bude prolínat třemi různými časovými obdobími. Ali bude hrát hlavní postavu Waynea Hayese, detektiva ze severozápadního Arkansasu. Zatím se ještě neví, zda bude mít i třetí série osm epizod jako předešlé dvě. Pokud se 3. série Temného případu začne natáčet ještě letos, pak bychom ji mohli vidět už příští rok. Datum premiéry ale zatím ještě nebylo stanoveno.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Mám velkou radost,už jsem myslel, že si dělám... (ragehard, 02.09.2017 08:44) Reagovat

    Mám velkou radost,už jsem myslel, že si dělám marné naděje. Mně se líbila i druhá tolik kritizovaná serie. Parádní herecké výkony hlavních postav v obou řadách, škoda, že se něktará z nich neobjeví v nových dílech.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY