Martin Scorsese a Todd Phillips chystají film o Jokerovi

Vydáno: 23.08.2017 05:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režiséři Martin Scorsese a Todd Phillips chystají origin story o úhlavním záporákovi Batmana Jokerovi. Scorsese bude produkovat a Phillips "The Joker Origin Story" režírovat.
Jared Leto ve filmu Sebevražedný oddíl / Sebevrazedný oddílWarner Bros. a DC chystají další spin-off batmanovského univerza, kterým bude The Joker Origin Story, věnovaný hlavnímu nepříteli Netopýřího muže Jokerovi. Jokera si v minulosti zahráli například Jack Nicholson nebo Heath Ledger. V nejposlednějším spin-offu Sebevražedný oddíl hrál Jokera Jared Leto. Pro The Joker Origin Story píší společně scénář Todd Phillips a Scott Silver. Philips bude batmanovský spin-off režírovat a Martin Scorsese ho bude s Philipsem produkovat. Scorsese a Batman? Není to žert?

Podle serveru Deadline, který tuto novinku přinesl, nejde o vtip, neboť záměrem je udělat drsný kriminální film zasazený do raných 80. let v Gotham City, který bude stylově podobný Scorseseho filmům z té doby (TaxikářZuřící býk a Král komedie). Zpráva dále uvádí, že Jokera bude hrát zcela nový herec, pravděpodobně ještě mladší, než je jeho poslední představitel Jared Leto.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY