Jessie Usher bude "Son of Shaft"

Vydáno: 20.08.2017 08:19 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jessie T. Usher si zahraje v sequelu krminálního filmu Drsný Shaft z roku 2000. Son of Shaft natočí režisér Jízdy švárů Tim Story. Vrátit by se měl i Samuel L. Jackson.
Samuel L. Jackson ve filmu Drsnej Shaft / ShaftStudio New Line a režisér Tim Story chystají reboot kriminálního filmu Drsnej Shaft, který byl rebootem blaxploatačního klasického filmu Detektiv Shaft. Toho představoval Richard Roundtree. Shaft byl soukromý černošský detektiv, který měl za úkol najít a zachránit unesenou dceru harlemského mafiánského bosse, jenž se stal Shaftovým spojencem v boji proti bělošské mafii. V rebootu hrál tuto postavu Samuel L. Jackson, zatímco Roundtree hrál Shaftova strýce. 

V komediálním sequelu(rebootu) Shaft bude hlavní postavou syn Johna Shafta, který je zároveň agentem FBI. Hrát ho bude Jessie Usher z filmu Den nezávislosti: Nový útok. Film má být komediální buddy movie o střetu staré školy představované Jacksonovou postavou a nových vyšetřovacích metod v podání Ushera. Oba spolu budou nuceni pracovat na společném případu. V obsazení by měl vedle Jacksona a Ushera figurovat i původní představitel Shafta Richard Roundtree, který si zopakuje roli Shaftova strýce. Scénář napsal Kenya Barris. Natáčení by mělo začít už tento rok na podzim.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY