Chystá se spin-off s Obi-Wanem Kenobim

Vydáno: 19.08.2017 11:38 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Společnosti Lucasfilm a Disney chystají samostatný film o učiteli Luka Skywalkera Obi-Wanu Kenobim. Režírovat by ho mohl britský režisér Stephen Daldry.
Alec Guinness ve filmu Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje / Star WarsServer THR přinesl zprávu o chystaném spin-offu Star Wars, který by byl věnovaný postavě jediovského učitele mladého Luka Skywalkera a také Anakina Skywalkera Obi-Wana Kenobiho. Obi-Wana Kenobiho hrál nejdříve britský herec sir Alec Guinness v úplně prvním natočeném díle vesmírné ságy, kterým byl Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje. Obi-Wan zde učil mladého Lukea Skywalkera, jehož představoval Mark Hamill.

V pozdějí sérii prequelů pak Obi-Wana hrál Ewan McGregor, jenž vyučoval mladého Anakina Skywalkera, který se později proti svému učiteli obrátil, aby se stal pánem zla - Darth Vaderem. Anakina ve filmech představoval nejdříve Jake Lloyd, pak Hayden Christensen. Studia Lucasfilm a Disney jsou v raných diskusích s britským režisérem Stephenem Daldrym. Ten je dobře známým a uznávaným režisérem, který stojí za filmy jako Billy ElliotHodiny nebo Předčítač. Zatímco "Obi-Wan projekt" je v raných stádiích vzniku, film o mladém Hanu Solovi právě dokončuje jeho nový režisér Ron Howard.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Anakin byl, je a bude vždycky s jedním N :) !... (Jakub, 21.08.2017 08:01) Reagovat

    Anakin byl, je a bude vždycky s jedním N :) !

  • Není zač :D ... (bukaJ, 25.08.2017 09:43) Reagovat

    Není zač :D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY