Daniel Craig potvrdil, že se vrátí jako James Bond

Vydáno: 17.08.2017 09:20 - Václav Limberk | foto: Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures

Daniel Craig v nočním vysílání se Stephenem Colbertem osobně potvrdil několik měsíců trvající zvěsti o tom, že se vrátí jako agent 007 James Bond. Craig naposledy Bonda hrál ve filmu Spectre.
Monica Bellucci, Daniel Craig ve filmu Spectre / SpectrePoslední představitel agenta 007 Jamese Bonda Daniel Craig osobně potvrdil, že se do této role vrátí i pro chystanou pětadvacátou bondovku. Učinil tak v živém rozhovoru v noční talk show se Stephenem Colbertem. Na jím jasně položenou otázku, zda se vrátí jako James Bond, Craig jen odpověděl, že ano. Zvěsti o tom, že se Craig vrátí přitom v Hollywoodu a médiích kolovaly už nějaký ten měsíc, naposledy jsme tuto zprávu přinesli zhruba před měsícem. Craig sám však byl v rozhovorech, které dělal u příležitosti premiéry svého nového filmu, krimikomedie Loganovi parťáci zdrženlivý a otázkám týkajících se Bonda se vyhýbal.

Craig hrál agenta britské tajné služby poprvé v roce 2006 ve filmu Casino Royale. Poté si ho zopakoval ještě v následujících bondovkách Quantum of SolaceSkyfall a zatím poslední Spectre. Takže to bychom měli, Craig se vrátí, i když to tentokrát bude podle jeho slov skutečně naposledy. Nyní se hledá režisér. Kandidáti jsou tři: Yann DemangeDenis Villeneuve a David Mackenzie. Datum premiéry: 8. listopadu 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Skutocne naposledy.. (Luboss, 17.08.2017 11:33) Reagovat

    vzdy zavisi od ponuknutej sumy :-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY