TOP 20 ČR: druhá Annabelle vylekala emotikony

Vydáno: 15.08.2017 15:44 - | foto: facebook tvůrce

Dlouho neměnné osazenstvo vrchních příček se po tomto týdnu velice otřáslo s příchodem Annabelle 2: Zrození zla, za něj se od předpremiéry vyhoupli Emoji ve filmu následování Dunkerkem.
Fotografie z filmu Emoji ve filmu / The Emoji MovieDo kin o víkendu vstoupil sequel z rostoucí franšízy Wanových hororů Annabelle 2: Zrození zla, který hledá původ zlověstné posedlé panenky a doufá, že vystraší diváky lépe než díl první. Nejméně se mu podařilo nalákat slušné množství diváků, jen za sobotu a neděli jej zhlédlo 45 tisíc diváků, kteří na vstupenkách za něj utratili 6,3 milionu. Druhé místo obsadila nejnovější animovaná podívaná Emoji ve filmu, která se sem vyhoupla po předpremiéře minulý týden. Studio Falcon na ni nalákalo nejméně 43 tisíc převážně dětských českých diváků. Na třetí místo tak byl sesazen Dunkerk od Christophera Nolana, který žebříčku vévodil již 3 týdny. Za víkend tento válečný kousek vidělo již "jen" 17 tisíc lidí. Pod stupni vítězů tentokrát skončil Já, padouch 3, který kina okupuje již 7 týdnů.

Předpremiéra stačila na páté místo dramatu Po strništi bos, který předchází ději ve všemi milované Obecné škole od Svěráka, z předešlé bronzové příčky sem pak pod návalem novinek spadl i Baby Driver. Na sedmém místě pokračoval Valerian a město tisíce planet se Spider-Manem: Homecoming a nejnovějšími Piráty z Karibiku: Salazarova pomsta. Desítku tedy uzavřela Charlize Theron jako Atomic Blonde: Bez lítosti, jíž se po minulé premiéře moc nedařilo.

Fotografie z filmu Auta 3 / Cars 3Jedenáctka patřila Autům 3 v závěsu s hispánským Milovníkem po přechodu a kriticky přijatou komedií Pěkně blbě. Na třinácté místo byla vystrnaděna Válka o planetu opic s neměckým Letíme! a snímkem plným nekorektního francouzského humoru Srdečně vás vítáme. Poslední místa si odnesli Transformers: Poslední rytířŠpunti na voděMimi šéf a Oklamaný.

1. Annabelle 2: Zrození zla - 6,4 mil. (premiéra)
2. Emoji ve filmu - 6 mil. (premiéra)
3. Dunkerk - 2,9 mil.
4. Já, padouch 3 - 2,1 mil.
5. Po strništi bos - 1,5 mil. (předpremiéra)
6. Baby Driver - 1,2 mil.
7. Valerian a město tisíce planet - 1 mil.
8. Spider-Man: Homecoming - 737 tis.
9. Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta - 723 tis.
10. Atomic Blonde: Bez lítosti - 560 tis.

11. Auta 3 - 427 tis.
12. Milovník po přechodu - 324 tis.
13. Pěkně blbě - 284 tis.
14. Válka o planetu opic - 266 tis.
15. Letíme! - 261 tis.
16. Srdečně vás vítáme - 152 tis.
17. Transformers: Poslední rytíř - 145 tis.
18. Špunti na vodě - 105 tis.
19. Mimi šéf - 79 tis.
20. Oklamaný - 74 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY