Woody Allen povolává v novém filmu do akce mladou krev

Vydáno: 10.08.2017 12:16 - Václav Limberk | foto: AP

Zasloužilý umělec a neurotik Woody Allen dokončil svůj nový film Wonder Wheel s Kate Winslet a Juno Temple. Do svého dalšího projektu, který se chystá natáčet, chce povolat ještě mladší herce. Kteří to budou?
Woody Allen, Vittorio Storaro při natáčení filmu Cafe society / Café SocietyUž jste si začali říkat, co nyní dělá plodný herec, režisér a profesionální neurotik Woody Allen? Máte pocit, že už je to nějak dlouho, co se naposledy v kinech objevil nový Allenův snímek? Naposledy jsme od něj v kinech viděli dobovou oddechovku Cafe society. Příští měsíc tomu bude už rok. Docela dlouho se o tomto filmaři neobjevily žádné zajímavé zprávy. Až nyní. Ta se týka Woodyho připravované novinky, která tradičně zatím ještě nemá název ani jakékoliv další informace týkající se její zápletky.

Pro svůj Untitled Woody Allen Project povolává Allen do akce mladou hereckou krev v podobě tří jmen: Timothée ChalametElle Fanning a Selena Gomez. Kde jsou ty časy, kdy mu stačila nyní už "stará" Scarlett Johansson? Allen mezitím dokončil svůj nový kousek Wonder Wheel. Snímek se odehrává v 50. letech na plážích Coney Islandu, kde plavčík vypráví příběh kolotočáře ve středních letech a jeho stále napadané ženy. Hrají v něm Kate WinsletJuno Temple a Justin Timberlake. Jeho premiéra je naplánovaná na Allenovy 82. narozeniny, které jsou 1. prosince 2017. 

První fotografii z filmu Wonder Wheel si můžete prohlédnout zde.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY