První fotky: Bruce Willis jako Paul Kersey v remaku Death Wish

Vydáno: 03.08.2017 07:39 - Václav Limberk | foto: MGM

V listopadu nás čeká premiéra akčního revenge-thrilleru Death Wish, kde Bruce Willis jako Paul Kersey mstí napadení své ženy a dcery. Jde o remake slavného filmu s Charlesem Bronsonem.
První fotky z akčního revenge-thrilleru Death Wish dorazily online. Bruce Willis hraje hlavní roli chirurga Paula Kerseyho, který musí vzít spravedlnost do svých rukou poté, co se jeho žena (Elisabeth Shue) a dcera (Camila Morrone) stanou oběťmi napadení neznámých násilníků. Remake klasického snímku Přání smrti, v jehož hlavní roli se proslavil Charles Bronson, natočil převážně na horory se specializující Eli Roth. Kromě změny povolání hlavní postavy (v originále byl Kersey architekt) změnil Roth i lokaci příběhu z New Yorku na Chicago.

Podle svých slov chtěl Roth svým remakem přivést na svět další ikonickou akční roli pro Bruce Willise a doufá, že by se jeho remake Death Wish mohl stát Willisovou "96 hodin sérií". V Death Wish dále hraje Vincent D'Onofrio. V kinech pak snímek uvidíme 23. listopadu 2017. První trailer by měl dorazit co nevidět.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY