Jaume Collet-Serra vyměnil Sebevražedný oddíl 2 za Jungle Cruise

Vydáno: 01.08.2017 07:20 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jaume Collet-Serra nenatočí sequel DC komiksovky Sebevražedný oddíl 2, jak bylo dříve ohlášeno. Místo toho natočí pro Disneyho Jungle Cruise s Dwaynem Johnsonem.
Blake Lively ve filmu Mělčiny / The ShallowsJaume Collet-Serra byl až do včerejšího dne nejžhavějším kandidátem na režii sequelu DCEU komiksovky Suicide Squad 2, o čemž jsme informovali zde. Dnes je ale všechno jinak. Server Deadline jako první přišel se zprávou, která uvádí, že úspěšný režisér Mělčin se rozhodl opustit nabídku na režii sequelu Sebevražedného oddílu a místo toko kývnul Disneymu na možnost natočit pro ně další film založený na jejich atrakci podobně jako například Piráti z Karibiku, v níž se návštěvníci parku ocitnou v lodi, která je provází džunglí, kde jsou nebezpečná zvířata a plazi.

Film se bude jmenovat Jungle Cruise. V hlavní roli bude Dwayne Johnson a scénář napíší Glenn Ficarra a John Requa. Collet-Serra mezitím dokončil svůj nejnovější film, thriller s Liamem Neesonem The Commuter. A chystá se také natáčet drama Waco. Johnson právě dokončil Rampage natočený podle arkádové hry a v srpnu začne natáčet akční thriller Skyscraper. Nejdříve ho ale uvidíme ještě letos v dobrodružné komedii Jumanji: Vítejte v džungli!.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY