Wonder Woman 2 dorazí v roce 2019

Vydáno: 26.07.2017 08:50 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Sequel letošní DCEU komiksovky Wonder Woman dorazí v roce 2019. Wonder Woman s Gal Gadot v hlavní roli patří ke komerčně nejúspěšnějším filmům letošního roku.
Gal Gadot, Robin Wright ve filmu Wonder Woman / Wonder WomanWarner Bros. stanovilo datum premiéry DCEU komiksovky Wonder Woman 2 na 13. prosince 2019Wonder Woman s Gal Gadot patří ke komerčně nejúspěšnějším filmům tohoto roku. Jen v USA utržila skoro 390, celosvětově pak 780 milionů. Režisérka Patty Jenkins, která pro režii dvojky ještě není oficiálně potvrzena, už pracuje na scénáři dvojky s Geoffem Johnsem. Johns řekl: "Patty a já momentálně pracujeme na dalším díle. Cílem je udělat další skvělý film o Wonder Woman." Johns si pochvaloval spolupráci s Jenkins na prvním díle a také řekl, že už mají "super nápad" na dvojku.

Toby Emmerich z Warner Bros prozradil, že sequel Wonder Woman se nebude odehrávat během první světové války jako jednička, ale bude se pravděpodobně odehrávat rovněž v minulosti. Režisérka zase prozradila, že by dvojku raději zasadila do Spojených států než do Evropy. Nyní se bude čekat na oficiální potvrzení (nebo nepotvrzení) Jenkins jako režisérky pro druhý díl.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY