Angel Has Fallen má režiséra

Vydáno: 26.07.2017 08:08 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sequel akčních filmů Pád Bílého domu a Pád Londýna s Gerardem Butlerem natočí pod názvem Angel Has Fallen režisér Ric Roman Waugh (Práskač).
Fotografie z filmu Pád Bílého domu / Olympus Has FallenPodle serveru Variety bude Ric Roman Waugh režírovat další díl "Olympus Has Fallen" série tentokrát pod názvem Angel Has Fallen. V roli tajného agenta Mika Banninga se znovu objeví Gerard Butler. Banning tentokrát bude čelit teroristům na palubě prezidentského letadla Air Force One. Svou roli si zopakuje také Morgan Freeman. Butler si zahrál v obou předchozích dílech série Pád Bílého domu a Pád Londýna, které byly oba komerčně velmi úspěšné, když oba utržily celosvětově skoro 376 milionů.

Podle zdrojů serveru Variety je Butler fanouškem režiséra od doby natočení vězeňského dramatu Zločinec a s vybraným kroužkem producentů se zúčastnil premiéry nového Waughova filmu Shot Caller, který ho přesvědčil, že právě on je pro režii Angel Has Fallen tím pravým. Shot Caller je završením Waughovy vězeňské trilogie, která kromě Zločince čítá i film Práskač. Shot Caller, v němž hraje Nikolaj Coster Waldau, má v amerických kinech premiéru 18. srpna 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY