Thor: Ragnarok má nový trailer

Vydáno: 23.07.2017 10:50 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Marvel Studios zveřejnilo nový trailer na Thor: Ragnarok. V nejnovejším dobrodružství je Bůh hromu vyhnán z Asgardu a je nucen se stát gladiátorem. V aréně se proti němu postaví sám neuvěřitelný Hulk.
Marvel uveřejnil nový trailer třetího Thora, který nese název Thor: Ragnarok. V oficiální synopsi k filmu se lze dočíst následující: Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi. (Falcon)

Thor: Ragnorok 
natočil novozélandský režisér Taika Waititi. V hereckém obsazení jsou Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Hulk), Tom Hiddleston (Loki) a Cate Blanchett (Hela). V dalších rolích hrají Idris ElbaJeff GoldblumTessa ThompsonKarl Urban a Anthony Hopkins.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Thor: Ragnarok



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY