Jigsaw: Osmý díl Saw má trailer

Vydáno: 20.07.2017 21:41 - Václav Limberk | foto: Impawards

Osmý díl franšízy Saw se pod názvem Jigsaw chystá na světovou premiéru již v říjnu tohoto roku a slibuje se ještě důmyslnější systém smrtících pastí než dříve. Podívejte se na jeho první trailer.
Lionsgate uveřejnil první trailer pro osmý díl Saw franšízy Jigsaw. Je to už sedm let, co se Saw série uzavřela se sedmým dílem Saw 3D. Místo plánovaného rebootu nyní přichází nový díl série. John Kramer alias Jigsaw (Tobin Bell) je mrtvý už více jak deset let, ale ve městě se vrší těla a smrti obětí jsou obzvláště hrůzné. Vyšetřování vede jenom k jednomu muži - Johnu Kramerovi. Jak je to možné?

Sérii před lety vymysleli a napsali James Wan a Leigh Whannell. Osmý díl napsali Pete Goldfinger a Josh Stolberg. Režii Jigsaw měli bratři Peter Spierig a Michael Spierig. Dále zde hrají Laura VandervoortCallum Keith RennieMatt PassmoreBrittany Allen a další.

V kinech Jigsaw uvidíme 26. října 2017.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Jigsaw


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • ?? (človíček, 21.07.2017 08:29) Reagovat

    To je pořád na stejnou notu- Jsem zvědav kolik to bude mít peněz na konci, jestli se to oplatilo vůbec to natočit a jestli alespoň do roku 2020 bude další díl.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY