Jaume Collet-Serra natočí Sebevražedný oddíl 2

Vydáno: 12.07.2017 16:09 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Podle serveru The Hollywood Reporter se jako nejnovější kandidát na režii sequelu DC komiksovky Sebevražedný oddíl jeví režisér akčních thrillerů s Liamem Neesonem Jaume Collet-Serra.
Liam Neeson, Jaume Collet-Serra při natáčení filmu NON-STOP / Non-StopPodle serveru The Hollywood Reporter chce studio Warner Bros začít natáčet sequel komiksovky Sebevražedný oddíl uprostřed příštího roku. Na režii Suicide Squad 2 si studio přizve Jaume Collet-Serru. Ten loni režíroval kvalitní žraločí thriller Mělčiny, který měl i slušný komerční ohlas. THR dále uvádí, že předchozí kandidát na režii Suicide Squad 2 Mel Gibson projekt opustil poté, co se práce na scénáři prodloužily a Gibson se chtěl vrhnout na jiný projekt. Zdroje THR uvádí, že nejnovější verzi scénáře přepisoval Zak Penn.

Serra mezitím dokončuje svůj nejnovější film, thriller The Commuter, na němž se znovu sešel se svým častým spolupracovníkem, kterým je Liam Neeson. THR nicméně uvádí, že Serrovu smlouvu se studiem ohledně režie sequelu komiksovky může zkomplikovat jeho smlouva se studiem Annapurna, pro níž má natočit televizní drama Waco.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • ?? (človíček, 12.07.2017 17:34) Reagovat

    mě nějak jednička nezaujala, u dvojky to asi taky nebude žádná hitparáda.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY