Quentin Tarantino chystá film o Charlesi Mansonovi

Vydáno: 12.07.2017 15:35 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Quentin Tarantino chystá film o Charlesi Mansonovi a vraždách, které se udály na sklonku šedesátých let v Los Angeles. Při nich byla zavražděna i tehdejší manželka Romana Polanského Sharon Tate.
Charles MansonServer The Hollywood Reporter přinesl zprávu, podle níž je Quentin Tarantino v dokončovacích pracích na scénáři o takzvaných Mansonových vraždách. Tarantino hodlá podle svého scénáře sám režírovat a v hledáčku má několik zvučných hereckých veličin, z nichž THR citoval zatím jména Brad Pitt a Jennifer Lawrence. Bratři Harvey Bob Weinstein budou (výkonnými) producenty stejně jako v případě předchozích Tarantinových projektů. Plán je začít s natáčením už příští léto. 

Film by se zaměřil na nechvalně proslulého masového vraha Charlese Mansona, který se v roce 1969 chystal rozpoutat apokalyptickou rasistickou válku tím, že svým "ovečkám" nařídil vykonat několik vražd "prasat", jak Manson a jeho rodina vnímala bělošskou společenskou smetánku. Při jednom takovém útoku zabili čtyři Mansonovi následovníci i těhotnou manželku Romana Polanského, herečku Sharon Tate.

Pokud jde skutečně o další projekt slavného filmaře, byl by to jeho první film, který by byl inspirován skutečnými událostmi. Tarantino se dosud zaměřoval výhradně na žánrové snímky, kterými skládal poctu jak svým oblíbeným žánrům, tak i jeho oblíbeným tvůrcům a filmům. 

UPDATE: Podle serveru Deadline  chce Tarantino pro roli Sharon Tate získat Margot Robbie. Zapojit by se měl také častý Tarantinův herec Samuel L. Jackson.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY