Leatherface: Kožená tvář straší na prvních fotkách

Vydáno: 02.07.2017 10:15 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Tento rok bude mít premiéru horor Leatherface. Jde o prequel slavného klasického hororu Texaský masakr motorovou pilou z roku 1974. Leatherface nám nabídne pohled na to, jak se zrodila "Kožená tvář".
Fotografie z filmu Texaský masakr motorovou pilou / The Texas Chain Saw MassacreSlavný Texaský masakr motorovou pilou se dočkal několika pokračování. Naposledy se legendu snažil neúspěšně vzkřísit béčkový krvák Texaský masakr motorovou pilou 3D. Nyní dostává tato série novou šanci v podobě filmu Leatherface, který je prequelem původního snímku z roku 1974. Podle internetové filmové databáze jde o "prequel o mladém Leatherfaceovi, který spolu se třemi teenagery uteče z psychiatrické léčebny a unese při tom mladou sestřičku a vezme ji na výlet peklem. Cestou se jim na stopu dostane vyšinutý policista toužící po pomstě. Jeden z teenagerů je odsouzen k strašnému údělu, který z něj definitivně učiní Koženou tvář."

Leatherface natočili Alexandre Bustillo a Julien Maury a hrají zde Stephen DorffFinn Jones a Lili Taylor. Leatherface bude mít premiéru 21. září na službě DirecTV a o měsíc později na službě VOD a v omezeném počtu kin. 

První fotografie z filmu si můžete prohlédnout v galerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY