Chystá se třetí V zajetí démonů

Vydáno: 27.06.2017 16:36 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V zajetí démonů má momentálně dvě pokračování a dva spin-offy v podobě dvou filmů o Annabelle. Nyní se chystá třetí V zajetí démonů, které se už ale bude muset obejít bez režie Jamese Wana.
Vera Farmiga, Patrick Wilson ve filmu V zajetí démonů 2 / The Conjuring 2Hororové univerzum vytvořené filmem V zajetí démonů se nepřestává rozrůstat. Nedávno byl oznámen další spin-off v podobě filmu o postavě Crooked Mana ze sequelu V zajetí démonů 2 a nyní přichází na řadu oznámení, že studio New Line chystá regulerní třetí díl V zajetí démonů. Jeho originální stvořitel James Wan už ale trojku režírovat nebude a bude ji "jen" produkovat. Scenáristicky se o trojku postará scenárista dvojky David Leslie Johnson

První dva díly byly o manželích Warrenových (hráli je Patrick Wilson a Vera Farmiga), kteří se živili jako profesionální vymítači duchů. Námět trojky bude převzat z jejich složek. Producent Peter Safran navíc prozradil, že trojka se bude ubírat jiným směrem než předchozí dva díly a nepůjde v ní už o "další posedlý dům". Jen ještě doplním, že kromě dvou V zajetí démonů tu jsou dva spin-offy v podobě filmů Annabelle a Annabelle 2: Zrození zla, jehož premiéra nás čeká v srpnu a pak ještě další dva chystané spin-offy, The Nun a The Crooked Man, oba založené na postavách z druhého dílu V zajetí démonů.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY