V zajetí démonů má již třetí spin-off

Vydáno: 15.06.2017 16:54 - | foto: facebook tvůrce

Svým růstem již Wanova hororová franšíza V zajetí démonů rychle překonala jím také odstartovanou trilogii Insidious. Vlastní film totiž čeká další strašidlo z této série jménem The Crooked Man.
Fotografie z filmu Annabelle / AnnabelleI přestože v roce 2013 za sebou malajský režisér James Wan měl již velký úspěch s prvními dvěma díly hororové série Insidious (později završené bez jeho tvůrčího dozoru), asi nikdo nečekal tak nadšenou odezvu diváků i kritiků na jeho V zajetí démonů. Na vlně úspěchu tak vznikla zbrusu nová franšíza započatá méně úspěšnou panenkou Annabelle, kterou vloni doplnil o něco úspěšnější kousek V zajetí démonů 2, tentokrát natočený opět Wanem.

Zatímco Wana tyto filmy vyprofilovaly na žádanějšího režiséra, studio New Line Cinema se rozhodlo nevzdávat úspěchu, tudíž se letos dočkáme ještě druhého dílu Annabelle: Creation a o něco později také spin-offu The Nun zaměřeného na démona Valacha, s nímž Warrenovi bojovali v loňském sequelu. To však není dle nejnovějších zpráv vše, dočkáme se i třetího spin-offu s názvem The Crooked Man, k němuž nyní píše scénář Mike Van Waes dle dětské říkanky, jejíž představitel se ztělesňuje skrze dětský strach.

Pokud nás čeká jeden film z franšízy ročně, tohoto se pravděpodobně dočkáme v roce 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY