Mary Poppins se vrací s várkou fotek od EW

Vydáno: 11.06.2017 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Po jedné takřka nic neříkající fotografii z filmu Mary Poppins Returns zveřejnil časopis Entertainment Weekly celou várku těch, které představují Emily Blunt jako nové ztělesnění ikonické role.
Červnové číslo časopisu Entertainment Weekly je věnováno impozantnímu projektu režiséra Roba Marshalla, a to pokračování Mary Poppins Returns navazujícímu na původní snímek posunem děje o 25 let později. Po Julie Andrews, které ztvárnění této nyní již ikonické postavy vyneslo Oscara, roli přebírá mladší kolegyně Emily Blunt s nejméně stejným potenciálem. Vidět jsme ji mohli již částečně na první fotografii, která se však zaměřovala hlavně na kostýmní design.

Poprvé si ale můžeme pořádně prohlédnout Blunt v této roli až na obálce časopisu a ve fotografiích, které pro něj studio Disney zveřejnilo. Ty prvně odhalují i role dalších představitelů, konkrétně Emily MortimerBena Whishawa či Lina-Manuela Mirandy v kostýmu pestrobarevného ponocného. Kromě concept art si pak můžete prohlédnout i fotografie z natáčení, kde je bez kostýmu Meryl Streep. Pohled na její roli a roli Colina Firtha si totiž film ještě "šetří" na později.

Premiéru bude mít Marshallův sequel Mary Poppins Returns příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY