Spielbergův nový film představuje áčkové obsazení

Vydáno: 09.06.2017 10:13 - | foto: DreamWorks Pictures

Už jen mít v jednom filmu Meryl Streep a Toma Hanske mluví samo za sebe, ani další odhalená jména v chystaném snímku Stevena Spielberga ale rozhodně nejsou nijak malá.
Meryl Streep ve filmu Božská Florence / Florence Foster JenkinsMezi dokončováním náročného sci-fi Ready Player One a chystáním historického dramatu The Kidnapping of Edgardo Mortara si renomovaný režisér Steven Spielberg našel čas na zajímavou látku. Film původně nazvaný The Post a později přejmenovaný na The Papers se zaobírá příběhem novin Washington Post, které v 70. letech odhalily mnohé utajované informace o působení USA ve vietnamské válce a dostaly se tak do velkých legálních problémů. Klíčovými osobami této kauzy byli redaktor Ben Bradlee a vydavatelka Kay Graham, které si, jak už delší dobu víme, zahrají Tom Hanks a Meryl Streep.

Nepřekvapivě ale Spielberg nashromáždil k tomuto impozantnímu duu ansámbl překypující talentem. Podle zpráv serveru Variety se totiž do právě natáčeného snímku přidali ještě Alison BrieCarrie CoonDavid CrossBruce GreenwoodTracy LettsBob OdenkirkSarah PaulsonJesse PlemonsMatthew RhysMichael StuhlbargBradley Whitford a Zach Woods. Jedná se o mnoho seriálových tváří, ale čekat se od nich dá pod režií takového velikána opravdu mnohé.

Do kin má film dorazit na konci prosince, tudíž ještě stihne i oscarovou sezónu 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY