Neill Blomkamp pokračuje se sérií sci-fi kraťasů

Vydáno: 07.06.2017 07:14 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér originálních sci-fi snímků jako Disctrict 9 nebo Chappie Neill Blomkamp pokračuje se sérií sci-fi kraťasů, na které vydal další upoutávku. Podívejte se na ni uvnitř článku.
Neill Blomkamp pokračuje s uveřejňováním upoutávek na své nové krátké sci-fi filmy. První upoutávku na Oats Studio: Volume 1 jsme mohli vidět před týdnem. Blomkamp nyní přidává další trailer na Oats Studios Experimental Short Films: Volume 1. Filmař natočil tři dvacetiminutové filmy, které budou k vidění zdarma na Youtube nebo na placené službě Steam, kde k nim nabídne třeba i koncept art návrhy, 3D modely, trikové záběry ap.

Blomkampovým záměrem je zjistit, zda diváci projeví dostatek zájmu o případný Volume 2, a později, kdo ví, by Blomkamp mohl některý ze svých kraťasů adaptovat do podoby celovečerního filmu. Blomkamp vstoupil na scénu s originálním sci-fi snímkem District 9, po němž následovaly snímky Elysium a Chappie. Jeho plány na pokračování Vetřelců ale zhatilo studio Fox, které dalo přednost Scottově linii s posledním kouskem Vetřelec: Covenant

Stejně jako v předchozí ukázce, i zde máte možnost spatřit Sigourney Weaver.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer Oats Studios Experimental Short Films: Volume 1




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY