TOP 20 ČR: Češi preferují Deppa oproti Wonder Woman

Vydáno: 07.06.2017 15:00 - | foto: Walt Disney Studios

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta si druhý týden udrželi prvenství, které mohla ohrozit maximálně superhrdinka Wonder Woman, ta však neuspěla. Na třetí místo se vyhoupl Mimi šéf.
Gal Gadot ve filmu Wonder Woman / Wonder WomanZa 14 dní od své premiéry v Česku si stihl v pořádí pátý díl Pirátů z Karibiku: Salazarova pomsta nasbírat 43 milionů, mezi něž patří od víkendu už dalších 11. A i takováto částka byla dostatečná pro překonání veškeré konkurence ve víkendovém žebříčku, kde si ruce na zlato asi nejvíce mnula amazonská superhrdinka Wonder Woman v podání izraelské herečky Gal Gadot. Warner Bros. ale můžou i tak za své 4 miliony být spokojení, jelikož se jedná o divácky i kriticky velmi úspěšný snímek, což se o jejich rozporuplných posledních titulech rozšiřujících DC univerzum říci nedá. Na bronzovou příčku se vrátil animovaný Mimi šéf, jehož tržby se od minula zvýšily o 60 %, takže velmi snadno překonal Scottovo sci-fi pokračování Vetřelec: Covenant.

Marvel a jejich vesmírný tým Strážců Galaxie Vol. 2 si vedl dostatečně solidně alespoň na své páté místo v těsném závěsu s českou komedií Špunti na vodě o akčních otcích a jejich ratolestech. Výrazně si polepšili i již delší dobu uvádění Šmoulové: Zapomenutá vesnice, noapak až za ně se z minulého čtvrtého místa propadla reimaginace Krále Artuše: Legenda o meči. Do první desítky se vtiskl ještě španělský animák Příšerky pod hladinou spolu s válečnou novinkou Z Paříže do Paříže.

Emma Watson, Dan Stevens ve filmu Kráska a zvíře / Kráska a zvířeSkrze zlínský festival filmů pro děti se do žebříčku podařilo navrátit i mnoha pohádkám, které měly premiéru již před delší dobou, některé dokonce vloni. To sice není případ Krásky a zvířete ani italských Naprostých cizinců, zato do karet festival nahrál například Andělovi Páně 2Lichožroutům i Zpívej a Tajnému životu mazlíčků. Mezi tyto tituly se vtiskl Hřebejk s počátkem trilogie Zahradnictví: Rodinný přítel. Poslední tři místa vyzbyla na dánské Zabijáky z maloměstaThe Circle a Masaryka.
  
1. Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta - 11,6 mil.
2. Wonder Woman - 4,3 mil. (premiéra)
3. Mimi šéf - 1,1 mil.
4. Vetřelec: Covenant - 982 tis.
5. Strážci Galaxie Vol. 2 - 893 tis.
6. Špunti na vodě - 644 tis.
7. Šmoulové: Zapomenutá vesnice - 502 tis.
8. Král Artuš: Legenda o meči - 489 tis.
9. Příšerky pod hladinou - 439 tis.
10. Z Paříže do Paříže - 240 tis. (premiéra)

11. Kráska a zvíře - 202 tis.
12. Naprostí cizinci - 140 tis.
13. Anděl Páně 2 - 87 tis.
14. Zahradnictví: Rodinný přítel - 85 tis.
15. Lichožrouti - 76 tis.
16. Zpívej - 59 tis.
17. Tajný život mazlíčků - 58 tis.
18. Zabijáci z maloměsta - 56 tis.
19. The Circle - 47 tis.
20. Masaryk - 44 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY