Dwayne Johnson bude Wolfman, Angelina Jolie Frankensteinova nevěsta

Vydáno: 01.06.2017 13:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Novými hereckými přírůstky do universalovského Dark Universa budou Wolfman Dwayne Johnson a Frankensteinova nevěsta Angelina Jolie. První snímek DU, Mumie s Tomem Cruisem má premiéru už za týden.
Dark Universe castUniversalu se už podařilo pro svůj Dark Universe, rebootovanou sérii klasický monstrhororů, angažovat několik prvotřídních hereckých hvězd. Tom Cruise vede první z nich, Mumii, která otevře v kinech už příští týden. Russell Crowe zde bude poprvé k vidění jako Dr. Jekyll/pan Hyde. Johnny Depp bude The Invisible Man a Javier Bardem bude Frankensteinovým monstrem. Server THR nyní uvádí, že Universal chce nyní získat další dvě velké hvězdy. Dwayne Johnson pro ně bude ideální Wolfman, zatímco Angelina Jolie by měla být Bride of Frankenstein, který je oficiálně druhým dílem DU.

Vše se ale bude odvíjet od úspěchu či neúspěchu Mumie, od níž se u pokladen očekává alespoň čtyřicetimilionový domácí otvírák. Komerční úspěch má zajistit právě hvězda Cruiseovy velikosti. Za zmínku stojí, že žádný z Cruiseových snímků z poslední doby, mimo série Mission: Impossible ale čtyřicetimilionový otvírák nepřekonal. Naposledy se to podařilo snímku Válka světů, který otevřel v roce 2005 za 65 milionů. Co se stane v případě, že Mumie propadne, ale žádný ze zahraničních zdrojů neuvádí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY