Star Wars odhaluje nové postavy Laury Dern a Benicia del Tora

Vydáno: 26.05.2017 17:02 - | foto: facebook tvůrce

Ve svém aktuálním čísle představil časopis Vanity Fair očekávaný snímek Star Wars: Poslední z Jediů várkou fotek. Ta kromě starých známých představuje i nové tváře, jimiž se stali Laura Dern a Benicio del Toro.
K výročí 40 let od premiéry Star Wars věnoval této franšíze celé své číslo včetně titulní stránky časopis Vanity Fair zaměřený na módu a zábavu. Po zveřejněných trailerech zde můžete najít asi největší počet fotografií z filmu Riana Johnsona Star Wars: Poslední z Jediů i jeho zákulisí, kde se chystají kostýmy a rekvizity. K vidění je na oficiálních fotkách od časopisu celá plejáda známých představitelů od Adama DriveraDaisy RidleyMarka HamillaJohna Boyegu a mnoha dalších včetně hlavní hvězdy tohoto vydání, zesnulé Carrie Fisher.

Ovšem asi nejzajímavějšími fotografiemi jsou pro fanoušky dvě, které představují úplně nové, zatím neznámé postavy. Ty si v novém díle zahráli na Oscara nominovaná herečka Laura Dern a oscarový Benicio del Toro a právě první pohled na jejich postavy můžete také vidět.

Premiéru Star Wars: Poslední z Jediů je stanovena na 15. prosince letošního roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY