Chystá se indický Rambo

Vydáno: 21.05.2017 07:04 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V Bollywoodu chystají remake akční klasiky Rambo. "Indického Ramba" si zahraje tamní vycházející hvězda jménem Tiger Shroff. Sylvester Stallone doufá, že Ramba nezkazí.
Tiger Shroff jako RamboServer The Hollywood Reporter informoval o tom, že se v indickém Bollywoodu chystá remake akčního filmu Rambo: První krev, který patří mezi klasiku tohoto žánru. Ikonického hrdinu, kterého ztvárnil Sylvester Stallone, si zahraje vycházející hvězda indického filmu jménem Tiger Shroff. Indický Rambo Remakejehož první plakát byl právě uveřejněn (na obrázku), natočí Siddharth Anand, jehož poslední film byla akční komedie Bang Bang. Shroff se narodil 2. března 1990 v indické Bombaji a ve filmu debutoval v roce 2014 v akčním romantickém snímku Heropanti. Minulý rok hrál v akčním filmu Baaghi, který se stal v Indii hitem. Shroff je kromě herce také odmalička přeborníkem v bojových uměních. 

"To, že ovládám bojová umění a jsem velký fanoušek akčních filmů od dětství, mi připadá surreálné, ale jsem velmi vděčný za tuto příležitost", řekl Shroff a dodává: "Rozhodně nemám v plánu nahradit legendárního Sylvestera Stallona, zároveň ale cítím, že na něco podobného jsem se připravoval celý život." A co na to sám Stallone? Ten na svém instagramu vyjádřil nejdříve obavy, aby Ramba "nezkazili", zároveň ho ale podpořil a přeje Shroffovi mnoho štěstí v této tak ikonické roli. Podle THR má natáčení indického Ramba začít v únoru s chystaným datem premiéry někdy na konci roku 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • tohle je taková potupa (Pedro, 21.05.2017 08:39) Reagovat

    Sylvester Stallone doufá, že Ramba nezkazí.?? Remake Ramba by zkazil i normalní Hollywood a nedovedu si představit, že by indický John Rambo byl trhákem.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY