Aquaman: Amber Heard představuje pestřejší Meru

Vydáno: 19.05.2017 16:00 - | foto: facebook tvůrce

Wanův Aquaman z prvních fotek s Amber Heard v roli Mery naznačuje posun od vzhledu filmu v tomto univerzu. Oproti Snyderově temným je tu totiž patrná pestrost a barevnost v Meřině kostýmu.
Režisér James Wan zveřejnil první fotku Amber Heard v jeho chystaném snímku z DCEU Aquaman. Jedná se o první pohled na postavu Mery, kterou herečka ztvárňuje v tomto filmu, přestože jste ji již mohli vidět na fotografii ze Snyderovy Ligy spravedlnosti plánované na tento rok. Mezi fotkami z obou titulů je ale, jak se můžete sami přesvědčit, markantní rozdíl v Meřině kostýmu, který je v Aquamanovi mnohem pestřejší a barevnější. Evidentně se tak posouváme k jiným vzhledům filmů DCEU od bezbarevných, typických pro Snydera.

Na film s Merou a jejím Aquamanem v podání Jasona Momoy si ale budeme muset počkat až do prosince 2018. Odhalena však už byla většina obsazení, které doplňují ještě jména jako Patrick WilsonWillem Dafoe a Nicole Kidman, která se původně měla objevit ve Wonder Woman, ale nakonec vzala tuto roli.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY