Johnny Depp bude "Král džungle" v chystaném biopicu

Vydáno: 15.05.2017 10:48 - Václav Limberk | foto: AP

Johnny Depp si zahraje hlavní roli v chystaném biopicu "King of the Jungle" o zakladateli antivirového programu Johnu McAfeem. Režírovat ho budou Glenn Ficarra a John Requa.
Will Smith, Margot Robbie ve filmu Focus / FocusServer The Hollywood Reporter informoval o tom, že si Johnny Depp zahraje zakladatele antivirového programu McAfee Johna McAfeeho. Režie se ujme duo Glenn Ficarra a John Requa (Focus na fotce vlevo). Untitled John McAfee Project natočený podle skutečných událostí se bude jmenovat "King of the Jungle". Inspirací je článek John McAfee’s Last Stand, který napsal pro Wired Joshua Davis. Scénář podle něj napíše dvojice Scott Alexander a Larry Karaszewski

Článek pojednává o tom, jak se McAfee napakoval na svých programech a opustil civilizaci, aby se odstěhoval do Belize, kde si vybudoval vlastní impérium založené na moci peněz, zbraní, sexu a paranoie ve stylu generála Kurtze z filmu Apokalypsa. Ve filmu se žurnalista z Wired vydá za McAfeem do džungle, aby s ním udělal interview. Následně je ale zapleten do eskalující vlny šílenství a násilí, které samozvaného "Krále" obklopují.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY