Zemřel herec Michael Parks

Vydáno: 10.05.2017 20:10 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ve věku 77 dnes zemřel herec Michael Parks, který ztvárnil nejrůznější typy rolí ve více jak sto filmech a televizních seriálech. Objevil se například ve filmech Quentina Tarantina a Kevina Smithe.
Michael Parks ve filmu Kill Bill / Kill Bill: Vol. 1Ve věku 77 dnes zemřel herec Michael Parks. Jeho smrt potvrdil jeho agent a na svém instagramu ji okomentoval režisér Kevin Smith, který patřil spolu s dvojicí Quentin Tarantino a Robert Rodriguez k Parksovým velkým ctitelům a fanouškům. Sám Smith Parkse obsadil do svých filmů Red State a Mroží muž. Tarantino ho obsadil do filmů Kill Bill a Kill Bill 2 a Nespoutaný Django. Rodriguez ho pak měl ve svém filmu Od soumraku do úsvitu.

Parks si také zahrál v jejich společném projektu Grindhouse: Auto zabiják a Planeta Teror, kde vystupoval v postavě šerifa Earla McGrawa, kterého hrál už v obou Kill Billech. Zahrál si také drogového dealera v kultovním Lynchově Městečku Twin Peaks. Příčina jeho smrti zatím není známa. Parks byl vedle herectví i zpěvákem a vydal několik nahrávek. Se svou ženou Orianou měl jednoho syna. James Parks si se svým otcem také zahrál v několika filmech. Jeho poslední film The Queen of Hollywood Blvd už bude uveden po jeho smrti.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY