Na hraně zítřka 2 má název a Emily Blunt

Vydáno: 08.05.2017 13:00 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Na sequel akčního sci-fi Na hraně zítřka, kde hráli Tom Cruise a Emily Blunt, si ještě budeme muset nějaký čas počkat. "Dvojka" už má ale potvrzený návrat Emily Blunt a také název.
Tom Cruise, Emily Blunt ve filmu Na hraně zítřka / Edge of TomorrowServer Collider infromoval, že sequel filmu Na hraně zítřka má nový název a Emily Blunt, která hrála spolu s Tomem Cruisem ve zmíněném snímku. K režii se vrátí Doug Liman a scénář by měl znovu napsat Christopher McQuarrie. "Na hraně zítřka 2" se bude jmenovat "Live Die Repeat and Repeat", což je rozvitý slogan prvního filmu natočeného podle mangy "All You Need is Kill", který zněl "Live.Die.Repeat" (Žít. Zemřít. Zažít znovu.)

Podle režiséra Douga Limana není otázkou, zda, ale kdy se do natáčení sequelu, který má ale praktický být prequelem, pustí. Liman má hotový válečný thriller The Wall, který má ve Státech premiéru již tento pátek. Zároveň má dokončený drogový biopic s Tomem Cruisem American Made, který bude mít premiéru 28. září 2017. K tomu má v plánu několik dalších projektů, které začne natáčet. Jedním z nich má být i DC komiksovka Justice League Dark. To vše může plány na začátek natáčení Live Die Repeat and Repeat značně protáhnout.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY